Kort over Rebild Sportsrideklub - REB

Dette er et nyt stævne, på en ny rideklub – derfor har vi lavet et utrolig flot kort, som kan hjælpe jer med at få en forståelse af hvor man kan holde og hvor man må ride.

Vi vil understege at dette er en rideskole som vi har lejet os ind på, hvilket gør det yderst vigtigt at i rydder op efter jer selv og jeres heste – ellers kan vi ikke lave et lignende arrangement igen!

Trailerparkering sker i det gule område. Der er indkørsel fra Hjedsbækvej, hvor vi selvfølgelig vil sætte skilte op. I skal altså IKKE køre ind på selve rideskolen, men hen til Hjedsbækvej.

I det orange område vil der være plads til at sætte folde op. Det er vigtigt at i rydder op efter jeres heste. Der må altså ikke holde trailere på pladsen til folde!

Det blå er ridehallen, hvor vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen. Inde i ridehallen har vi også vores sekretariat, hvor check ind også er og cafeteria, hvor der er mulighed for at købe lækker mad.

Det røde er opvarmning, som er på en udendørs sandbane, eller de to dressurbaner. Springbanen er strengt forbudt at ride på.

Den grønne streg er en sti der går fra fold/parkering og over til ridehallen/opvarmning.

Vi vil selvfølgelig sætte skilte op, så det er nemt at finde rundt – men vi håber dette kort var en hjælp.