Gauti fra Rynkeby

Mød Gauti - den sødeste hest i stalden. Når man har mødt ham, ved man hvorfor vores rideklub ikke kunne hedde andet! 
Han er hesten der har lært de fleste af vores unger at ride og hjulpet de nervøse tilbage på hesteryg. Han har tilmed også ageret rekvisit til en polterabend for en sød kvinde der viste sig at være hunderæd for heste - det fik Gauti ændret efter 50m - hun endte med at galoppere før rideturen var slut.

Gauti er ikke den yngste hest i stalden, så han egner sig bedst til de mindre ryttere - Og han er ledig for part โค

Gladur

Mød Gladur! 
I daglig tale, gladedreng! Han er en af vores elevheste - og hvilken én! Han er den skønneste hest man kan tænke sig. Masser af tempo hvis man er til det, og skridttur for lange tøjler hvis man er til det. 

Hver Mandag og onsdag kan man ride på hold, og om mandagen kan man gå til voksenridning - og der er Glaฤ‘ur ledig ๐Ÿ˜

Gladur Mangler også en part, han er ledig tirsdag, torsdag, fredag & lørdag 

Eldur fra Overlund

Mød EldurStaldens konge. ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘

Han er i sin bedste alder, men med sine kronede dage bag sig. En tidligere DanmarksMester gange mange og nu DanmarksMester i at stjæle pigehjerter! Han er ultimativt den mest kræsne hest vi har - altså hvad angår hvem han uddeler de bedste ture til. Bliver man valgt, kan man godt føle sig som noget ganske særligt - og så kan man se frem til skønne timer i selskab med en vaskeægte kammerat der stadig kunne vinde DM guld i udstråling. Eldur rummer de blødeste gangarter og den reneste tölt og bestridder stort set alle dressurøvelser.

Eldur har valgt sine Parter med omhu og er derfor ikke ledig for part lige nu - men måske der er plads på ét af vores hold ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜

Rasmine

I Daglig tale Rasse - Hun er alderspræsidenten i stalden med sine 35 år. 
Hun er kommet på pension som ridehest, men kan stadig godt lide at komme med i stalden til en god omgang striglning. 

Rasse har fået 9 føl i sit liv og hendes lille krop ligner stadig en der er gravid - det er ligesom hendes kendetegn. Mange af byens børn har startet deres ridekarriere sammen med Rasse og hun er den hest i stalden, der er mest stædig og egenrådig  

Snรณt

Verdens bedste Snót 
Snót har boet på Island, men blev købt hjem af en familie der mødte hende deroppe og ikke kunne leve uden hende. Heldigvis! for da hun så var færdig med at lære dem at ride, fik vi lov til at købe hende. Her hos os, har hun lært en masse børn at ride og givet dem selvtillid og tro på, at ridning er sjovt og ikke spor skræmmende. 

Snót er 5-gænger og en lille smule stiv i sin knap så unge krop, men hun er den sødeste, rareste og skønneste hest - og hun gør altid sit bedste. 

Fordi Snóts krop ikke er den yngste og mest smidige, rider hun kun med børn og er derfor ikke ledig på voksen holdene. Til gengæld mangler hun rigtig meget en part, som vil passe og pleje hende som var hun deres egen! 

Skriv en tekst her